Festkjoler

Er du på udkig efter en smart, sød eller en elegant festkjole, så har du her mulighed for at få dit ønske opfyldt.

Turkis_fletkjole133x159 Guldkjole133x159 Maskinbroderetkjole133x159 Strikkjole133x159

Den perfekte festkjole

Lea Ravn Design er specialist i lige netop festkjoler. Vi sætter en ære i at designe, tilpasse og sy den perfekte festkjole til dig.

Festkjoler med et personligt præg, som fremhæver og matcher din krop på den rigtige måde. Man siger at klæder skaber folk, men kun hvis de passer til dig og din stil.

Det vigtigste ved en kjole til fest

Noget af det vigtigste ved en kjole er, at du føler dig godt tilpas i den og allerbedst, at du føler du går på en lyserød sky, hver gang du tager den på. Den skal ikke hænge, men derimod “sidde lige i skabet”. Og så skal der selvfølgelig ikke være andre kvinder til festen, som har en magen til, og det undgår du ved at købe en designerkjole i stedet for en traditionel stangvare og husk på, at selvom det er en designerkjole, så behøver den ikke at koste en formue.

Færdiglavede, tilpassede eller speciel designede festkjoler

Det er helt op til dig, vi designer og syer med jævne mellemrum nogle mindre kollektioner i begrænsede mængder, men måske er der ikke lige den model, som du har gået og drømt om, der mangler måske lige lidt.

Måske vi blot skal foretage nogle få ændringer på en kollektionskjole, og så er den der.

Eller også går du med et billede i hovedet af en kjole, som du godt kunne tænke dig, så kontakt os og fortæl om dine tanker/ønsker, og vi kan tegne en skitse, så vi sammen kan pejle os ind på den festkjole, som får dig til at skinne udvendigt såvel som indvendigt.